Tee osaamisen kehittämisestä yrityksenne kilpailuetu

Workseed on oppimisalusta (LMS), joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja tasalaatuisen henkilöstön kouluttamisen.

100
Päivittäistä käyttäjää
100
Skaalautuvuustakuu käyttäjämäärälle
0 %
Asiakkaista suosittelee koulutusalustaksi

Kuinka perehdytys voidaan suoraviivaistaa?
Katso video alta

Katso video

Sitoutuneempi henkilöstö

Osaamisen monistaminen

Edullisempi koulutus

Miksi valitsisit Workseedin oppimisalustaksi?

Helppokäyttöisyyttä kaikille käyttäjille

Workseed on suunniteltu käytännönläheiseen koulutukseen.

Käyttöliittymässä ei ole mitään ylimääräistä koulutettaville, vaan pelkästään olennainen oikeaan aikaan. Workseed toimii myös mobiililaitteilla – vaikka haalarihommissa suoraan kentällä.
 
Kouluttajat voivat seurata  visuaalisesti kurssien etenemistä ryhmä – ja henkilötasolla ja voivat tarvittaessa tukea yksittäistä työntekijää henkilökohtaisesti. Alusta valvoo ja muistuttaa osapuolia viivästyksistä.
 
Käyttäjämme rooliin katsomatta eivät jää koskaan yksin alustamme kanssa. Käyttäjätuki kuuluu aina palveluumme, joten voit kääntyä asiakastuemme puoleen virka-aikaan. Lupaamme vastata kahden tunnin kuluessa!

Kattavat ominaisuudet monikieliseen sisällöntuotantoon

Workseed sisältää helppokäyttöiset työkalut verkkokurssien toteutuksiin.

Verkkokurssien ja muiden koulutussisällön tuotannossa on helppo hyödyntää olemassa olevia materiaaleja (esim. PDF, PPT ja videot esim. YouTubesta). Voit rikastaa kaikkia sisältöjä interaktiivisilla H5P-tehtävillä. 
 
Eräs käytetyimmistä ominaisuuksista on sisältöjen tuki rinnakkaisille kielikäännöksille. Ominaisuuden avulla pidät kurssien hallinnoinnin hanskassa kieliversioiden määrän kasvaessa. 
 
Tarjoamme aktiivisen asiakastuen kaikille sisällöntuottajille ja monipuolisilta tukisivuilta löydät ajantasaista tietoa, jonka avulla kehität itseäsi myös pedagogisesti laadukkaiden verkkokurssien toteuttajana!

Osaamisen sertifiointi

Hallitse pätevyyksiä, koulutussisältöjä ja -tapahtumia yhdellä alustalla. Osoita asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi henkilöstösi saavuttamat avainosaamiset.

Workseedissä asiakas voi määrittää ydinosaamiset eri henkilöstöryhmille sekä laatia niiden kehittämiseen verkkokurssit ja muut koulutussisällöt. Pätevyydet voidaan myöntää määräaikaisina.

Pätevyyksien voimassaoloja seurataan automaattisesti ja alusta muistuttaa työntekijää ja kouluttajaa pätevyyden määräajan lähestyessä. Pätevyyden uudistaminen voidaan tehdä kaikessa rauhassa, joko aikaisemmalla tai päivitetyllä koulutussisällöllä.

Pilvipohjainen ratkaisu

SaaS (Software as a Service) –pilvipalvelun toimitus on helppoa ja nopeaa yritykselle ilman suuria käyttöönottoprojekteja tai IT-investointeja.

Aito pilvipalvelu takaa ohjelmiston saumattoman ja turvallisen käytön aikavyöhykkeestä ja maatieteellisestä sijainnista riippumatta. Huolehdimme, että tietosi ovat aina varmuuskopioitu ja koulutusalusta on GDPR:n vaatimusten mukainen.
 
Käyttöönotossa toteutamme tarvittavat integraatiot yrityksen tietohallinnon kanssa, kuten esimerkiksi
– Microsoft Active Directory, joka mahdollistaa kirjautumisen Office 365 –tilillä
– Tiedonsiirrot markkinoiden suosituimpiin HR-järjestelmiin.
 
Asiakkaamme voi itse teemoittaa Workseedin oman brändin mukaiseksi ja luoda saumattomasti yrityksen oman akatemian!

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme monipuolisia asiantuntijapalveluja tuotekoulutuksista sisällöntuotantoon.

Vaikka sisällön tuottaminen alustalle on helppoa, monesti yrityksellä ei yksinkertaisesti ole resursseja tuottaa sisältöjä itse. Meidän sisällöntuottajat voivat toteuttaa ne puolestanne ja voitte keskittyä puhtaasti ydinliiketoimintaanne.

Voitte aina tilata koulutuspalveluja ohjelmistomme tehokkaaseen käyttöön tai  sisällöntuottajien valmennukseen esimerkiksi H5P:n monipuoliseen hyödyntämiseen.

Joustavat hinnoittelumallit

Palvelusopimuksemme pohjautuvat kiinteähintaiseen tai aktiiviseen käyttöön pohjautuvaan hinnoitteluun.

Usein on tilanteita, joissa kouluttamisen tarve keskittyy kausiluonteisesti. Esimerkiksi teollisuuslaitoksen vuosihuolto saattaa aiheuttaa suuren koulutustarpeen vain lyhyeksi ajaksi. Se voidaan huomioida palvelusopimuksemme hinnoittelussa.
 
Arvioimme jokaisen asiakkaamme koulutustarpeen yksilöllisesti ja tarjoamme kuhunkin liiketoimintaan parhaiten soveltuvan hinnoittelun.

Henkilöstön koulutuksesta tinkiminen on väärä paikka säästää!

Perinteisin menetelmin tehtävä osaamisen kehittäminen on kallista, aikaavievää ja tehotonta. Siksi se jää usein tekemättä. Seurauksia voivat olla:

  • Henkilöstö voi pahoin
  • Vaihtuvuus on korkea
  • Tiimisi ei luota sinuun
  • Yrityksen kilpailukyky kärsii
  • Työntekijät alisuoriutuvat
  • Työturvallisuus on retuperällä
  • Myyjät eivät osaa myydä
  • Jälleenmyyjien sitoutuminen arveluttaa  

Asian ei tarvitse kuitenkaan olla näin. Ottamalla käyttöösi nykyaikaisen oppimisalustan, voit kouluttaa henkilöstön kustannustehokkaasti, nopeasti ja aika- ja paikkariippumattomasti

Miksi modernin oppimisalustan käyttö on järkevää yrityksissä?

Myyjät tekevät parempaa tulosta

Kouluta myyjistä tuoteasiantuntijoita ja anna heidän loistaa kun he todella tietävät mitä osaavat myydä. He eivät myöskään enää jätä myymättä jotain tuotettta sen vuoksi, että pelkäävät vastalauseita joihin eivät osaa vastata.

Säästä naamatusten käytettävää aika olennaiseen

Perinteisellä tavalla kouluttaminen kokoontumalla samaan aikaan ja samaan paikkaan  on kallista sekä tehotonta. Yhdistämällä kouluttamisen ja tiimiyttämisen samaan hetkeen, ei palvele oikein kummankaan tarkoitusta tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Mittaa ja hallitse osaamisen kehittymistä

Visuaalisen ohjaajanäkymän avulla tiedät millä tasolla kenenkin osaaminen on osaamisalueittain. Tarvittaessa voit paneutua tietyn työntekijän osaamisen henkilökohtaisesti.

Lisää vetovoimaa työnantajana

Varmista henkilökuntasi osaamisen taso riittävälle tasolle ja lisää siten työhyvinvointia. Tämä puolestaan kertoo omaa tarinaa houkutellessasi uusia työntekijöitä taloon.

Kouluta henkilöstösi nopeammin

Sun ei tarvitse löytää enää sopivaa yhteistä päivää koulutettavien ja kouluttajan kalenterista, vaan jokainen hoitaa oman osuutensa itselleen sopivana aikana sovittuun päivään mennessä.

Tee perehdytyksestä automaattinen prosessi

Parhaimmillaan perehdytettävä hoitaa onboarding vaiheen itsenäisesti. Toki aina tämä ei ole mahdollista, mutta ainakin kouluttajan aikaa säästyy rutkasti.

Tee hiljainen tieto näkyväksi talon sisällä

Älä jätä yritystä yhden henkilön osaamisen panttivangiksi, vaan monista osaaminen koulutusalustan avulla.

Kouluta tilapäinen henkilöstö nopeasti ja tehokkaasti

Silloin tällöin tulee eteen tilanteita, kun perehdytettäviä tai koulutettavia tulee kerralla iso määrä ja heidät pitää saada prosessin läpi nopeasti. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi kausityöt, huoltoseisakit tai vaikkapa yllättävät korjausurakat.

TESTITUNNUSTEN TILAUS ONNISTUI