Meidän tarinamme

Workseedin tarina alkoi vuonna 2016, kun ammatillisen koulutuksen suunnitteilla ollut reformi herätti opettajissa suurta huolta. Eräs ammattioppilaitos esitti tuon huolen meille tarpeena helpottaa oppimisen ja opintojen rakenteen hallintaa sekä visualisoida opiskelijoiden yksilöllistä kehittymistä.

Vahvalla tuotteistus- ja sovelluskehitysosaamisellamme muotoilimme Workseedin perusajatuksen oppimispoluista ja saimme alustamme ensimmäisten opettajien käyttöön jo saman vuoden aikana. Pian sen jälkeen Workseedin käyttö laajeni myös ammattikorkeakouluihin, koska harjoitteluprosessin kehittäminen oli noussut myös monen korkeakoulun strategiaan.

Seuranneina vuosina Workseedin kehitystä on ohjannut läheinen yhteistyö kymmenien eri oppilaitosten ja koulutusalojen kanssa.

Kehityksemme lähtökohtana on edelleen koulutuksen ja opettajien tarpeiden ymmärtäminen ja niihin täsmällisesti vastaavan helppokäyttöisen LMS (Learning Management System)-ohjelmiston kehitys.  Emme kopioi ohjelmistoomme samoja ominaisuuksia, kuin muissa markkinoilla olevissa LMS:eissä, vaan pyrimme tarjoamaan kohderyhmällemme vain tarpeelliset asiat.

Lisäksi tarjoamamme palvelut kumpuavat oppilaitosten tarpeista, joten tarjoamme merkittävää tukea myös uusien pedagogisten toimintamallien käyttöönottoon.

Uskomme, että kun palvelumme kohdentuvat ammatillisen osaamisen todellisten tarpeiden ympärille, voimme tarjota markkinoiden innovatiivisimman LMS:n ammatti- ja ammattikorkeakouluille.

Tiimimme

henkilö Joakim Kytölä 150x150 1

Joakim Kytölä

Senior Advisor

+358 40 5887774

henkilö Markus Huomo

Markus Huomo

QA Engineer

henkilö Markus Weiland 150x150 1

Markus Weiland

CEO

+358 40 648 1188

henkilö Mikael Sommarberg 150x150 1

Mikael Sommarberg

Lead Developer

henkilö Teemu Tiainen

Teemu Tiainen

Ratkaisuasiantuntija

+358 40 662 6682

henkilö Vesa Ylämäki

Vesa Ylämäki

Full Stack Developer

henkilo Mikko Rautia

Mikko Rautiainen

Full Stack Developer

Sertifioitua pedagogiikkaa

Kokoa Certification 2018 Workseed blue monoc trans 768x722 1
  • Workseedin pedagoginen lähestymistapa auttaa opettajia suunnittelemaan oppimistehtävät oppimistavoitteiden mukaisiksi.

  • Arvioinnin johdonmukaisuus on ratkaisevan tärkeää silloin, kun pyritään kehittämään ammattitaitoa. Workseedin avulla opiskelija saa palautetta opettajilta, työharjoittelun ohjaajilta ja kanssaopiskelijoilta.

  • Workseed tukee monipuolisesti taitojen kehitystä arvioinnin ja reflektoinnin kautta: luovasta ongelmanratkaisusta yhteistyötaitoihin.

  • Workseedin avulla opiskeilijat kehittävät tietoisesti tärkeitä oppimaan oppimisen taitoja.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko varata online demon tai tarvitsetko lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Workseed Oy
Oppilaankatu 4
FI-53100 LAPPEENRANTA FINLAND

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko varata online demon tai tarvitsetko lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Workseed Oy
Oppilaankatu 4
FI-53100 LAPPEENRANTA FINLAND

TESTITUNNUSTEN TILAUS ONNISTUI