Suomalaisen koulutusteknologian kysyntä kasvaa maailmalla

Suomalaisen koulutusteknologian kysyntä kasvaa maailmalla. Momento Cero Workseedin partneriksi Etelä-Amerikkaan.

Koulutuksen järjestäjät Etelä-Amerikassa näkevät Suomen yhtenä johtavista ammatillisen koulutuksen (toinen- ja korkea-aste) maista maailmassa. Ammatillisten opettajien pedagoginen osaaminen, koulutuksen tasa-arvoisuus ja -laatu sekä työelämälähtöisyys ovat erityisen kiinnostavia kehityskohteita, kun puhutaan ammatillisen koulutuksen modernisoinnista. Olemme nähneet, että oppilaitokset ovat kiinnostuneet erityisesti hallinnollisten ja pedagogisten prosessien tehostamiseen suunnitelluista ja toimiviksi todetuista ohjelmistoratkaisuistamme.

Aloitimme yhteistyön keväällä 2021 chileläisen Momento Ceron kanssa, jolla on kokemusta suomalaisten koulutusohjelmistojen toimittamisesta markkina-alueen johtaville oppilaitoksille. Partnerimme on hiljattain sertifioitu Workseed-jälleenmyyjäksi Etelä-Amerikassa vastaten Workseed-palvelun markkinoinnista, käyttöönottoprojekteista ja paikallisesta tuesta mm. Chilessä, Kolumbiassa ja Perussa. Tiimimme on innoissaan yhteistyön käynnistymisestä ja käynnissä olevista asiakasprojekteista. Yhteinen tavoitteemme on saavuttaa johtavan LMS:n asema ammatillisessa koulutusmarkkinassa Etelä-Amerikassa vuoteen 2024 mennessä.

Lisätietoja partnerin espanjankieliseltä sivulta: https://momentocero.cl/workseed-plataforma-que-facilita-el-desarrollo-de-competencias-en-la-educacion/

Kirjoittaja:

Markus Weiland, CEO

markus.weiland@workseed.fi

TESTITUNNUSTEN TILAUS ONNISTUI